Així que, aprofitant que durant el més de juliol els dimarts anem a passar el dia a la piscina de Mas Mora, el dilluns en vam preparar al taller. I ens el vam emportar ben fresquet per dinar.
La Raquel, l'Anna, l'Antonia i l'Olga ens expliquen com ho van fer:
Estàvem molt emocionades, a totes quatre ens feia molta il·lusió!!!! Primer mirem els ingredients que necessitem (fem una llista), busquem els que ja tenim a la cuina, els que ens falten els porta la Laia que va a comprar al poble.
Mentrestant nosaltres preparàvem els estris necessaris per a l'elaboració del tan esperat GASPATXO.
Quan ja tenim tot el necessari, comencem a rentar amb aigua les verdures i entre totes quatre les tallem a trossets ( a l'Anna li encanta ) i les posem a dins d'un bol. Disfrutem molt de la feina. Quan ja tenim tots els ingredients tallats l'Antonia va a buscar aigua. Afegim una mica de pa sec, vinagre, oli i sal.
I ara..........a batre!!!
Per fi arriba el moment de fer el tastet: agafem culleres i ho provem. Totes opinem sobre què li falta, tenim molta sort perquè totes coincidim. Afegim el que creiem que hi falta i tornem a batre!!
Decidim colar-lo per si ha quedat algun trosset. Ho fem una estona cada una.
-Antonia: Fue muy bonito. Yo ya he hecho gaspacho en casa, pero era la primera vez que lo hacía para tantas personas.
-Anna: Em va agradar molt fer-lo i beure'l.
-Raquel: Vaig disfrutar molt, experiència molt bona.
-Olga: A mi m'agrada moltíssim el gaspatxo, i disfruto preparant-lo. Pero el que més il.lusió hem va fer, és veure les cares de les noies quan el preparaven i de tothom quan el vàrem provar.
Per si teniu ganes de provar, us passem la recepta:
Per si teniu ganes de provar, us passem la recepta:
GASPATXO DEL RUSC:
*Ingredients per unes 30 persones:
-4 o 5 alls
-4 o 5 cebes
-2 pebrots verds
-11 0 12 tomàquets ben madurs
-2 pepinos
-aigua
-oli,vinagre y sal al gust de cadascú
-Tot ben batut
*SERVIR BEN FRESC
Que vagi de gust amics!!! BON PROFIT!!!!!!!!!!!
jejeje que bo i que aprofiteu!!
ResponEliminauna abraçada
Hola
ResponEliminaLes fotos son molt bones, felicitat Olga
Pere
Moltes gràcies amics!!!
ResponEliminaUn petó ben gordo!!!
OLGA
El que donaria jo per un glopet en aquests moments... felicitats cuineres!
ResponEliminanarro
Moltes gràcies per la recepta revelada amb tanta simpatia. Intentaré fer aquest gaspatxo del vostre Rusc.
ResponEliminauna abraçada
anna